Slijtvast oplassen

Slijtvast oplassen is een techniek dat vele toepasgebieden kent om de standtijd van uiteenlopende onderdelen te verlengen. Ook kan slijtvast oplassen ervoor zorgen dat onderdelen gereviseerd worden in de conditie waarin ze weer ingezet kunnen worden binnen uw productieproces.

Een hardoplas kan op verschillende manieren opgebracht worden. Ook kent een hardoplas diverse hardheden. Zo kan er slijtvast opgelast worden, maar ook slagvast.

Slijtvast oplassen door de specialisten van P.T.E. BV

P.T.E. BV heeft zijn eigen methodes op het gebied van slijtvast oplassen ontwikkeld. Met deze methoden heeft het bedrijf bewezen vooruitstrevend te zijn op het gebied van slijtvast oplassen. Onder meer door het aanbrengen van Wolfraam en Carbide Granulaat Pantsering op het zachtere moedermateriaal heeft P.T.E. BV de erosie en corrosie bestendigheid van diverse machine onderdelen verhoogt.

Kost de slijtage van uw machine onderdelen uw bedrijf ook teveel en wilt u deze kosten omlaag brengen? Neem dan contact op om de mogelijkheden van slijtvast oplassen op uw machineonderdelen te bespreken met een specialist van P.T.E. BV.


XIB | Internet Marketing Copyright © 2011 All rights reserved