Hardbanding

Hardbanding is het gespecialiseerde proces van het aanbrengen van slijtvaste lagen op ronde onderdelen. P.T.E. heeft hierin zijn diensten ruim bewezen door het slijtvast oplassen voor diverse grote spelers binnen de industrie.

De meest voorkomende toepassing van hardbanding is het aanbrengen van hardfacing op de slijtgevoelige onderdelen van de boorpijpen voor de olie industrie. Deze pijpen zijn gevoelig voor slijtage aan de zogenaamde tool joints, de verbindingspunten.

Hardbanding door P.T.E. BV

P.T.E. BV heeft daarom de oplossing in de vorm van hardbanding. Door het aanbrengen van een slijtvaste laag op het zachtere metaal wordt slijtage aan onder andere de pijpen zoals deze gebruikt worden in de olie industrie voorkomen. Het slijtvast oplassen van tungsten carbide is een bewezen hardbanding techniek om de levensduur van om de levensduur van ronde onderdelen te verlengen.

Heeft u binnen uw bedrijf ook ronde onderdelen of (pijp)leidingen die onderhevig zijn aan slijtage? Laat u door P.T.E. BV informeren naar de mogelijkheden van het toepassen van hardbanding.


XIB | Internet Marketing Copyright © 2011 All rights reserved