Carbide Granulaat Pantsering

Carbide Granulaat Pantsering is het aanbrengen van een slijtvaste laag met een zeer hoge hardheid. Om deze pantsering van carbide granulaat aan te brengen worden tungsten carbide korrels in een lasbed gefixeerd. Op deze manier brengt P.T.E. BV een tungsten coating aan op het metaal dat onderhevig is aan slijtage.

Toepassingen van Carbide Granulaat Pantsering

Carbide Granulaat Pantsering volgens de methode zoals ontwikkeld binnen P.T.E. BV kent vele toepasgebieden. Zo heeft Carbide Granulaat zijn nut al bewezen in de recycling industrie. Maar er kan ook een Carbide Granulaat Pantsering aangebracht worden aan onderdelen binnen de landbouw industrie, de bosbouw en de olie industrie.

Ook hierbij geldt dat de standtijd van de diverse machine onderdelen verlengt wordt. Maar Carbide Granulaat Pantsering kan er ook voor zorgen dat versleten onderdelen weer in een conditie worden gebracht dat ze weer ingezet kunnen worden in het productieproces.

Meer weten over hoe Carbide Granulaat Pantsering ook uw productiekosten omlaag kan brengen door de verlenging van de standtijd van de machine onderdelen? Neem dan contact op met P.T.E. BV.


XIB | Internet Marketing Copyright © 2011 All rights reserved