Bedrijf

PTE BV Heesch is in 2009 gestart als specialist in slijtage reductie met behulp van hardmetaal. Het is ontstaan uit Pantersing Techniek Europe en doorgegroeid tot het huidige formaat.

De slijtvaste hardoplas die PTE BV aanbrengt op slijtgevoelige machine onderdelen heeft bewezen de standtijd van de onderdelen te verlengen

Alle specialistische kennis zijn door ervaring, testen en ontwikkeling in eigen huis verkregen en wordt vandaag de dag nog steeds verder verfijnd en doorontwikkeld.

Het bedrijf is opgezet door Frans en Corrie Geurts van Kessel, in de loop der tijd zijn de zoons in het bedrijf gegroeid. Samen hebben ze dit bedrijf van familiebedrijf naar een internationale speler binnen de markt weten te brengen. Op dit moment voeren Bjorn en Kris Geurts van Kessel het dagelijkse bewind over PTE BV.

Binnen het bedrijf weten beide mannen van elkaars kwaliteiten te profiteren. Bjorn is verantwoordelijk voor de lopende operationele werkzaamheden, terwijl Kris de sales en de administratie voor zijn rekening neemt.

Samen met enkele specialisten die werkzaam zijn binnen het bedrijf kunnen zij u prima adviseren hoe PTE BV ook voor u iets kan betekenen. Twijfel niet en neem daarom contact op met Kris!


XIB | Internet Marketing Copyright © 2011 All rights reserved